staffing information åk2


Hej vårdnadshavare i årskurs 2, 
 Tack för att så många hade möjlighet att delta på föräldramötet.
 För mig var det trevligt att träffa er och lyssna in några av era funderingar. Tack för det trevliga och varma välkomnade som jag fått på Futuraskolan Rådan! Hayley har fått ett spännande ”once in a lifetime” erbjudande att delta i The Forge Kuwait och träna gymnastik med dem under en period, därav kommer Hayley att vara tjänstledig fram till april 2016.  (se mer i informationsbrev från Hayley)

 Vi har därmed glädjen att berätta att Agnieszka kommer tillsammans med David Wilkes undervisa år 2 och följa den planering, schema och arbete med IPC (International Primary Curriculum) som redan påbörjats. Agnieszka kommer börja på Futuraskolan Rådan måndag den 12 oktober för att ha möjlighet att lära känna eleverna och ”gå dubbelt” med Hayley och David samt kunna delta på IUP samtalen för att ha möjlighet att träffa er, vårdnadshavarna.
 Hayley kommer informera eleverna under måndagen den 21 september. Hayley arbetar till den 23 oktober dvs fredagen innan höstlovet.

Vi ser positivt på att Hayley har möjlighet att anta denna utmaning och att hon har möjlighet att komma tillbaka till vårt team på Futuraskolan Rådan. Vi är medvetna om att för en del elever kan förändringar vara besvärligt och därav gör vi vårt yttersta att övergången ska ske så smidigt och på ett så positivt sätt som möjligt, och vi tackar på förhand att ni är positiva för era barn, våra elever. Är det något som är oklart eller som ni undrar över får ni gärna vända er till mig!
 Ha en bra vecka!
 Catharina Tornberg,
 rektor
Catharina.tornberg@futuraskolan.se
 Mobil 0767-242 558


Here you can find some more information about the new English immersion teacher:
Information about Agnieszka

More about Hayley's project in Kuwait:
Letter from Hayley




No comments:

Post a Comment